divendres, 8 de setembre del 2017

INFORMES DE MALI

En el viatge a Mali del passat mes d'agost vam demanar diferents informes a l'alcalde, constructor del centre de salut i metge adscrit al centre.

Pel que fa a l'alcalde de Namala Sr. Toumani Traoré i el cap del poble Sr. Salé Keita, sol·liciten la finalització de la quarta fase del centre de salut que consisteix en:
-la realització de tres fosses sèptiques.
-l'electrificació amb panells solars.
-instal·lacions per a la desinfecció del personal sanitari
-dotació de material hospitalari (ecògraf, desfibrilador, material d'un sol ús, bàscula per a pesar bebès, nevera per a vacunes, etc.)
-cursos sobre sanitat reproductiva i prevenció de MTS.

L'alcalde també informa, a petició del vicepresident de la Fundació Balcat,  del nombre d'habitants de Namala, que a data de 22 d'agost són de 14.716.

Pel que fa a l'informe enviat pel metge del centre de salut, el Sr. Karounga Keita informa que  el centre ha contribuït a una disminució considerable de la taxa de mortalitat maternoinfantil i a una millora de la salut de la població de la comuna de Namala. També especifica que del 2015 a l'agost del 2017 s'han atès un total de 3.123 pacients, dels quals 334 van ser naixements i 898 malalts de malària, entre d'altres.

Taula activitat centre salut (2015-2017)

També tenim un informe del Sr. Modibo Keita amb el pressupost d'electrificació del centre de salut així com del pressupost del projecte de construcció d'una fossa sèptica, lampisteria i sanitaris.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada