diumenge, 4 de desembre del 2011

29 de novembre: visita al centre de salut i reunió amb el cap i els consellers.

29 de novembre de 2011

Dimarts ens llevàrem ben aviat per fer camí cap a Namala. Avui esperàvem no tenir cap entrebanc. Cap a les 10 del matí arribàrem a la població i, una vegada rebuts per l'alcalde i els seus consellers, tornàrem a compartir salutacions i parlaments.

A la fi vam visitar el centre de salut per mesurar i equilibrar les obres de la primera fase. Ens hi desplaçàrem les autoritats municipals i els membres de l'expedició de Balcat i Eurohelper. Efectivament, les obres estan molt avançades però resta fer l'arrebossat, les portes, el sostre amb plaques (ara n'hi ha un de metàl·lic), el ciment del terra i la pintura, tant de dins com de fora.










Vam tornar a la plaça de l'ajuntament, on el cap tradicional i els seus consellers ens esperaven i aprofitàrem per comentar la primera fase, el resultat, les seves dificultats i explicar com preteníem finalitzar la segona fase. Vam explicar que a causa de la crisi no hi havia diners per al finançament  públic, però que les dues entitats, Balcat i Eurohelper, ens comprometíem a treballar molt dur per arribar a l'objectiu final: acabar el centre de salut.



Amadeu Jové.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada