diumenge, 13 de novembre del 2011

El nostre projecte a Mali.

El proper dia 24 de novembre viatgem a Mali, al poble de Namala Guimbala, regió de Kayes, cercle de Kita on tenim previst ocupar-nos de l'acabament de les obres de centre de salut que vam començar l'any passat. S'hi podran atendre les aproximadament nou mil persones dels poblets veïns, que en l'actualitat no tenen ni tan sols dispensari (CAP) i les que sóns ateses ho fan a 60km. a l'hospital de Kita, això sí, les que aconsegueien arribar a través de pistes en males condicions. Una veritable tragèdia humanitària que volem pal·liar dins de les nostres possibilitats. Per això, voldríem acabar el Centre (la primera fase està finalitzada) i fer un pou d'aigua just al costat.


Ahir dia 12 de novembre vam signar l'acord de col·laboració entre Balcat i Eurohelper.

En la foto, Amadeu Jové de Fundació Balcat  i  Julio Paz d'Eurohelper.


Aquí podeu veure els components del grup que anirem cap a Mali el proper dia 24: Amadeu, Julio, Daniel, Rebecca, Julieta i Maria del Mar.




També necessitem comprar a Farmamundi medicaments, entre d'altres, per combatre la malària, els paràsits de la panxa dels nens, pastilles, etc. etc.

És per tot això que us demano la vostra col·laboració econòmica fent una aportació solidària amb un ingrés al compte de la nostra Fundació BALCAT Solidaris:


 La Caixa-2100.0218.77.0200203060

Si fas un ingrés i vols que et desgravi en la declaració de la renda, 
indica el teu nom, cognoms i dni.

 Esperant la vostra col·laboració, us donem les gràcies anticipades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada