diumenge, 5 de novembre del 2017

FUNDACIÓ ASIMA I BALCAT SOLIDARIS: HORTS PER A LA INTEGRACIÓ

El president d'ASIMA, Sr. Francisco Martorell Esteban i el president de la Fundació Balcat Solidaris, Sr. Jordi Jové Modroño, van signar el passat 3 de novembre un conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte Horts per a la integració.

ASIMA, propietària de la parcel·la rústica de 14.000 metres a la carretera de Sóller, ha decidit impulsar horts socials destinats a projectes solidaris d'agricultura ecològica i, per aquest motiu, ha cedit uns 500 metres que podran ser ampliats en el futur en funció de la demanda perquè la Fundació Balcat desenvolupi amb la comunitat de Mali diferents accions d'integració socioeconòmica de les famílies.

Segons el Sr. Francisco Martorell Esteban, "és un projecte molt enriquidor impulsat per la FUNDACIÓ ASIMA en el qual hem posat molt esforç a l'hora de dotar de les infraestructures necessàries aquests catorze mil metres, com el subministrament d'aigua, electricitat, etc. amb la participació d'empreses associades com Socias y Rosselló, Puigcercós y Redex-Gabriel Gayá; Auxiliar de Aguas i a poc a poc s'aniran incorporant altres empreses". Aquest projecte "reflecteix l'esperit d'ASIMA, de proactivitat i aposta per la societat balear",  segons ha explicat el president, qui ha animat també a tots els empresaris associats perquè participin en el projecte.

El president de Fundació Balcat Solidaris, Sr. Jordi Jové Modroño, afirmà que "és una idea que ens va entusiasmar des del primer moment. Aquest projecte fa possible que aquest col·lectiu d'immigrants que volen desenvolupar un espai ecològic, pugui interrelacionar-se amb ciutadans mallorquins que comparteixen un mateix propòsit, a més de donar suport des de la Fundació a temes relacionats amb el medi ambient i els recursos naturals". 

Fundació Balcat Solidaris s'ha compromès amb el manteniment i cura dels espais així com al bon funcionament d'unes activitats que suposen una millora de la vida de les persones beneficiàries.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada