diumenge, 23 d’abril del 2017

VISITA A KOUNIANA I NADJASSO

La Fundació Balcat Solidaris i l'AMPCR, associació dirigida pel nostre col·laborador el Sr. Seydou Coulibaly va visitar Kouniana i Nadiasso del 29 al 31 de març. 

A Kouniana, el Dr. Coulibaly es trobà amb persones motivades per la causa i es fou rebut  per representants del poble, per associacions femenines de diferents localitats, etc. i es parlà sobre el finançament de la maternitat de Nadjasso, l'organització de la consulta oftolmològica,... La població  es mostrà feliç  amb un centre que ajudarà a reduir la mortalitat maternoinfantil.                                         Foto de família

A Nadjasso s'informà al cap del poble, notables, municipalitat, associacions de dones, respresentants de la joventut, de la financiació de la maternitat i es visità el lloc on es construirà el centre. Les autoritats mostraren en tot moment el seu suport i la completa col·laboració.De retorn a Kouniana, el Sr. Coulibaly fou rebut pel cap del poble, el Sr. Goita i s'organitzà una consulta oftalmològica a la població que donà els següents resultats:
-tractament de 10 persones amb glaucoma
-tractament de 45 persones amb cataractes
-tractament de 42 persones amb infeccions oculars.
-tractament de 68 persones amb al·lèrgies oculars.
 Es varen donar medicaments com col·liris, pomades oculars,  ulleres i altres productes de primera necessitat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada