dimarts, 28 de febrer del 2017

DONACIÓ A L'ORFENAT DE BAMAKO

El nostre col·laborador a Mali, el senyor Seydou Coulibaly, ens envià fa poc un informe que feia referència a les donacions que Fundació Balcat, en col·laboració amb l'AMPCR féu a l'orfenat de Bamako.

El 30 de gener el nostre coordinador a Mali visità l'orfenat de Bamako i constatà que els infants de l'orfenat estaven en unes condicions de total necessitat; per això, després de fer aquesta primera donació, prengué la decisió de tornar ràpidament amb un estoc important de medicaments i menjar. En la segona visita, el nostre col·laborador es reuní amb el personal del centre i parlaren de la situació de l'orfenat. El Sr Coulibaly es féu ressò del fet que  els infants no tenien un mínim de menjar diari. i que l'orfenat presentava una manca important de productes farmacèutics, sobretot d'atenció primària i d'urgències. Per aquesta raó, la Fundació decidí aportar aquests medicaments per als infants.

La donació fou la següent:
10 cartons de sabó en pols
4 sacs d'arròs de 50 kg.
5 bidons d'oli de 20 litres
2 sacs de sucre de 50 kg.
4 cartons d'espaguetis de 25 kg.
6 sacs de bolquers
vitamines
etc.

En les següents fotos podeu veure el Sr. Coulibaly fent donació dels productes esmentats i els infants destinataris de la donació que féu Fundació Balcat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada