dilluns, 15 d’agost de 2016

MALI 2016: NAMALA GUIMBALA

Després de la visita a Kouniana i amb un petit repòs a Bamako, s'emprèn el camí cap a Namala Guimbala per un camí difícil en temps de tardor. Vam ser rebuts càlidament per la població de Namala: nens, dones,... que amb balls i tambors ens donaren la benvinguda a Namala. Els notables i les autoritats de la comunitat varen fer els seus parlaments i posteriorment visitàrem el centre de salut, que ja està plenament operatiu. El metge Karoga Keita, la comare Fatoumata  Coulibaly i la infermera Kadiatou Keita ens informaren del seu funcionament. 

La bona nova es que des de la seva inauguració al 2015 i fins a l'actualitat, el centre de salut ha permès a les dones donar a llum 152 nounats.

Fundació Balcat té prevista la construcció d'un dipòsit d'aigua que abastirà el centre de salut. D'altra banda, la municipalitat ha equipat el centre de salut amb una instal·lació feta per a guardar una nevera amb medicaments i vacunes. 

Finalment, els membres de la Fundació es reuniren amb les autoritats municipals per al lliurament de material per al centre de salut i tornàrem a Bamako sota una pluja torrencial.

1 comentari:

  1. Regional market sizes, regarding merchandise by types, by software, and by players, are also offered. The affect of COVID-19 and the Russia-Ukraine War have been considered while estimating market sizes. ESA Fabrication is dedicated to being essentially the most versatile fabrication store within the development business. We accomplish this by having a “can do attitude” in all aspects of our business with a aim of providing superior assist and services for all of our clients. We consider that both our service and quality has eternally and will proceed to alter the Toddler Sweater Dress face of the construction business. It works through the use of a laser to selectively sinter 2D shapes in plastic powder, layer by layer, constructing a complete plastic half.

    ResponElimina