dissabte, 20 de setembre del 2014

FUNDACIÓ BALCAT, PREMI A LA SOLIDARITAT 2014 DEL CONSELL DE MALLORCA

Em plau comunicar-vos que Fundació Balcat ha estat guardonada en la VIII Edició de Premis a la Solidaritat que convoca el Consell de Mallorca per la seva tasca solidària a Àfrica, especialment per la finalització del centre de salut a Mali.

L'acte de lliurament de premis va tenir lloc el 16 de setembre al Teatre Principal de Palma, amb la presència de la presidenta del govern insular la senyora Maria Salom Coll i la presidenta de l'IMAS (Institut Mallorquí d'Afers Socials) la senyora Catalina Cirer Adrover entre d'altres autoritats. Va recollir el Premi Maria Carme Modroño Caubet, membre de la Fundació Balcat.

Fem extensible aquest reconeixement als nostres col·laboradors, a la feina del nostre voluntariat aquí i a l'equip de Mali, perquè sense vosaltres no hauria estat possible ajudar a viure els més desfavorits de la humanitat.

Aquesta distinció ens encoratja a seguir endavant amb els projectes de la Fundació; per aquest motiu, et demanam que segueixis col·laborant perquè la teva ajuda és essencial.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada